POP UP GALARIE
   
POST-WAR &  CONTEMPORARY ART  

 MEEUW


home
kunstenaar
koop
huren
contact


Kunstenaar : Carolina Paulussen
CP_zonder titel
Carolina Paulussen
Carolina Paulussen is in Roosendaal geboren (
1963).  Autodidact, werkend vanuit gevoel en expressie, en altijd op zoek naar vernieuwing. Als geen ander wordt Carolina Paulussen gemotiveerd door de constante beweging die het schilderen in haar teweegbrengt en weet zij haar toeschouwers keer op keer te verrassen!

Zij groeit op in een familie van architecten en timmerlieden, waarbij ze al van jongs af aan wordt doordrenkt met creativiteit en vakmanschap. Al vroeg in haar jeugd ontwikkelt de kunstenares een passie voor creëren.

Subtiele penseelvoering afgewisseld met vakkundig gebruik van het paletmes, de kunstenares weet met verschillen in tint een fascinerende gevoelswereld te openen met eindeloze mogelijkheden. In haar bevlogen schilderijen harmoniëren vormen, lijnen en kleurgebruik tot een prachtig schouwspel.

De combinatie van kleuren geven haar werken een moderne maar subtiele uitstraling. In vrijwel ieder werk is men getuige van de contradictie die Carolina Paulussen weergeeft. Het klassieke, gedegen thema met de vernieuwende omgeving van warm rood, soms sprekend helblauw en donkere bruine en violette tinten...

Carolina Paulussen een succesvol kunstenares met in haar werk een enorme veelzijdigheid en een gevoel voor kleurgebruik, zoals men zelden aantreft. Met onverwachte en ogenschijnlijk tegengestelde kleurencombinaties geeft de kunstenares vaart en energie aan haar schilderijen.

copyright © 2015-2017

powered by: zorggoedvoorjezelf.com